default_mobilelogo

Napi falat

2021. május 7., péntek

„…mint újszülött csecsemők a hamisítatlan lelki tejet kívánjátok, hogy azon növekedjetek az üdvösségre; mivel megízleltétek, hogy jóságos az Úr.” (1Pt 2,2-3)

Bővebben ...

Egy kép gyülekezetünkről

2020. március 16-tól 2021. január. 12-ig ennyi „falat” került ki a facebookra, valamint a gyülekezeti honlapunkra.

A legelső terv az volt, hogy húsvétig írom őket, de látva, mennyien olvassák, a templomaink újranyitása lett az újabb cél. Nyáron látszólag visszatért az életünk a megszokott kerékvágásba nyitott templomokkal, programokkal, rendezvényekkel, aztán jött az ősz és november közepén újra személyes találkozás nélkül tartottuk alkalmainkat. Újra, falatoztunk, a kitűzött cél karácsony volt, azután újév, míg végül tegnap a 100. falatot jegyeztem le. Mérföldkő ez számomra. Egyrészt, mert most érzem azt, hogy szükség van egy kis pihenőre, lélegzetvételre, így a rendszeres „Napi Falatoktól” elbúcsúzok egy időre. Ami viszont nagy öröm számomra, hogy hamarosan nyomtatásban, összegyűjtve, lapozható formában is megjelennek. A mai „falat” a borító részlete. A háttérmunka, köszönhetően Mező Beatrixnek javában zajlik, így néhány hét múlva minden lepel lehullik és „falatozhatunk” nosztalgiázva, mosollyal vagy apró könnycseppekkel, ahogyan én is írtam őket.

„Bízzál az Úrban teljes szívedből, és ne a magad eszére támaszkodj! Minden utadon gondolj rá, és ő egyengetni fogja ösvényeidet.” (Péld 3,5-6)